Monday, January 3, 2011

Fakta Yang Pelik XD

>A duck's quack doesn't echo, and no one knows why.

>The cigarette lighter was invented before the match.

>A lightning bolt generates temperatures five times hotter than those found at the sun's surface!

>The longest recorded flight of a chicken is 13 seconds!

>Your body is creating and killing 15 million red blood cells per second!
>Thomas Edison, lightbulb inventor, was afraid of the dark!

>A sneeze travels out your mouth at over 100 m.p.h.!

Tuesday, December 28, 2010

Bola AFF Piala Suzuki..Bingit~

Hehe, Disebabkn aku yg memegang kamera DSLR tuan punye dlm kamera ni (yg berbaju itam + berspek tu)
So aku menjadi jurugambar tak bertauliah kejap la jawabnye.haha
Malaysia menang 3-0 walaupun ade sesetengah pihak tak berpuas hati atau 
x berapa nmpak (baik audience la)..
kesimpulan yg saye dapat disini adelah:

> Jangan cari gaduh(tentang laser, orang malaysia kan cool)
> Jerit sekadar yg boleh..haha (hilang suara aku)





Monday, November 1, 2010

Tension dalam diam

Ada 5 orang budak nak internet...
Sebab nk laptop tapi x dapatnye pasal, 2 orang x nk join..
Yang sorang dari 3 orang nk jage internet sbb takut yg x nk join tibe2 menyelit
 (bukan sebab kedekut, tapi HARITU KATE XNAK last2 minit)
Yang sorang tu nk tolongnyer pasal tentang internet tlg bayarla lebih SIKIT sbb last2 minitnyer decision..
Skit2 xper, 1MB 3 org huhahahah..
Tapi bile minta tolong gune laptop download citenye pasal skit pun x bagi
Atas alasan nanti line slow.
Tapi bile yang sorang tu download game gune laptop dier, cepat jer tanye bile siap..
Hangin jer