Tuesday, December 28, 2010

Bola AFF Piala Suzuki..Bingit~

Hehe, Disebabkn aku yg memegang kamera DSLR tuan punye dlm kamera ni (yg berbaju itam + berspek tu)
So aku menjadi jurugambar tak bertauliah kejap la jawabnye.haha
Malaysia menang 3-0 walaupun ade sesetengah pihak tak berpuas hati atau 
x berapa nmpak (baik audience la)..
kesimpulan yg saye dapat disini adelah:

> Jangan cari gaduh(tentang laser, orang malaysia kan cool)
> Jerit sekadar yg boleh..haha (hilang suara aku)





Monday, November 1, 2010

Tension dalam diam

Ada 5 orang budak nak internet...
Sebab nk laptop tapi x dapatnye pasal, 2 orang x nk join..
Yang sorang dari 3 orang nk jage internet sbb takut yg x nk join tibe2 menyelit
 (bukan sebab kedekut, tapi HARITU KATE XNAK last2 minit)
Yang sorang tu nk tolongnyer pasal tentang internet tlg bayarla lebih SIKIT sbb last2 minitnyer decision..
Skit2 xper, 1MB 3 org huhahahah..
Tapi bile minta tolong gune laptop download citenye pasal skit pun x bagi
Atas alasan nanti line slow.
Tapi bile yang sorang tu download game gune laptop dier, cepat jer tanye bile siap..
Hangin jer

Sunday, October 31, 2010

Smile Always

When I was at loss for words
I put my hands on your shoulders before I knew it
Without saying anything
You coldly shock me off
 Just because of small misunderstanding
Our young love is fading
I don't want to see
the sadness on your face
We are about to lose our dreams
So at least, don't lose that smile
Shine within this heart forever
I promise you this future
I am building with my own hand
I will always be there
Wherever you are
But right now, the two of us are turning our eyes from each other
I believe, though, that we will meet again

Thursday, July 1, 2010

Panas /Sejuk

waa, selesema menjadi-jadi akibat cuaca yang berubah tak dijangka..
Kejap panas kejap sejuk...ehh, tiba-tiba panas balik..
Terseksa menahan hingus dengan tisu..
macam sumbat paip yang bocor pula..

 p.s :kepada rakan yang lain, minum air banyak-banyak diluar dan didalam rumah..hee

Tuesday, March 9, 2010

Yeah..huhu

Penat, serabut, busy, have fun, semua ade..

Akhirnye, tamat midterm + CCT punye keje.. arigatoo kepada yang membantu
HI5