Saturday, March 14, 2009

GOLEKKAN TERKAWAL



Malam sebelum Maulidur Rasul aritu terasa senyap sgt..
Rupenyer ramai geng2 balik..
Sunyi ,sepi,sendiri..saya takut gelap~hahah
So keluarlah berjln dengan kawan2 yg ader..
rancangnye nk pergi tempat yg banyak cahye dekat dgn Mahkota Parade,
Cancel sbb smua mcm da penat main boling..mcm2 skill ader..
Mlm nie adalah mlm yg 'statik' bagi saye sbb saya tak byk bergerak..



Terima kasih kepada Zaid, Amirul Hakim(D.I.E), Azlan (Mat Ley), Saidi, Zul, Zahidah(Raimi?!),Shani, Kepok(ngok ngek), Azam n aweknyer, dan juge kepada Maiza & Lukman yg hilang dari permulaan lg..haha

Tak lupa kepada Faris yg secara tak langsung saya jumpe masa tgk Arsenal vs Burnley(3-0)

Adios :P

Wednesday, March 11, 2009

SURE HEBOH


sure heboh di melaka...buat julung kali nyer saya pergi ke pesta ni sebab selalunya pergi yang dekat KL nyer..macam biasa dimana sure heboh disitu mesti ader crowded..tapi kali ni lain skit..ader RUMAH HANTU..wuuu,takut tuh..hantu dier kecik2 pula tu..heheh,angker beb..
Ok,jum Xplain tentang gambar2 berkenaan..
Haha,yg gambar adik comel dekat atas tuh..salah sorang peserta 'colouring competition'
muker dier pandai cover...see, sempat senyum lagi tuh sambil mewarna..org kata tgn kidal pandai mewarna,so adik kite yg kiut nie adalah org yg bertgn kidal...hurm,mesti imaginasi tinggikn.Yg gamba 4 org lelaki tu camne yer nk Xplain..
belah kanan 3 org tu tukang karut..yg mamat sorang belah kiri org yg dikarutnye..
Yg gamba serba biru tuh siaran 'live' ke TV3 and kaca tv terus ke mata..

Yg dekat tgh2 tuh gamba 'cupcake'..
First time makan cupcake nih..X tau nk makan mcm mane..
selalu makan muffin jer..
Terima kaseh yg tak terhingga kepada farhana shatilah atas pemberian cupcake yg sedap nih..
Mcm tak sanggup nk makan,sebab tak penah makan bende nie...hahah

adios semua..

Friday, March 6, 2009

CINTA PART 3

Huarggh,ngantuk...OK,selepas berehat sambil makan roti..boleh start topik nie..Huhu, dalam banyak-byk part...part nie yg paling susah nak terangkan...kena mengkaji betul-btul baru boleh keluarkan idea..Dalam part 3 nie, saya akan Xplain bagaimana nak bagitau perasaan cinta dekat orang lain...Saya tak focuskan kepada laki-laki SAHAJA okie...
Sebab adernyer pepatah "ladies first"....haha...men2 je...tapi memang selalunyer lelaki yg akan memulakan dulu...selalunyer la...Huh..hmm, ok, nak bagitau perasaan cinta kepada seseorang bukan just bagitau I love U than lari macam tu jer...kite boleh gunakan persekitaran kita untuk memulakan perbualan contohnya "sedapnye udara pagi nie,eh"...hah, nampak tak ader unsur2 lawak dalam ucapan tuh..bende nie ader kaitan dengan yang kedua iaitu senyum...heee,senyum sentiasa untuk mengelakkan perasaan gementar ok...lagipun tak salah kalau kite senyum kan...
Ok, sekarang nie masuk bab seterusnya... ambil hati...tunjukkkan perasaan take care anda dengan bertanyakan soalan berkenaan hobi, makanan kegemaran...ala, macam nak ambil biodata orang...So, si dia akan berasa seperti di ambil berat... bende nie kalau boleh berlaku kepada kedua-dua belah pihak...equilibrium skit.. kalau anda seorang yang pasif...anda kenalah cube untuk menjadi seorang yang lebih ceria dan mempunyai kawan2... sbb si dia akan nampak anda seorang yang positif..selepas ada semua keterangan atau klu2 diatas... barulah anda memberitahu aper yang terbuku dihati...chewah,OK da kering jus dalam otak nih...nak kene topup....So, tido dulu...adios




Wednesday, March 4, 2009

KONVOI UTeM


Baru nak update mcm orang tu kata..huhu..Bersempena kempen keselamatan, UTeM ader buat majlis 'merempit'..wuhuuu...
Err,silap2...hehe, bukan merempit..juz konvoi motor beramai-ramai..
bukan jer jejaka sahaje yg join..gadis-gadis pun ramai turut serta...dapat goodies, baju free..
Hehe, mcm biasela..dgn berbekalkan babe saya yg terbaru(motorla,sajeje panggil babe)..hehe
Agak2 dalam 600 mahasiswa yg ikut..
Kite berkempen untuk menimbulkan kesedaran ok...
Jgn kite yg berkempen nie X sedar sudah..huhu..

trimas kepada pak cik polis yg menunjuk jalan..kalau tak, memang kami sesat berkempen sampai Melaka Central la jwabnyer..

Pakai tali pinggang keledar,
Ingatla orang yg anda sayang.
Aota skit..
pegi dulu..Vroomm..wuhuu

SERABUT NGALAHKAN RAMBUT...

Karenah yang takkan kehabisan kalau dikaitkan dengan LOGIC...huhu
Walaweh, dah nak berasap kepale nih...
nasib baik ader air cond..
Papehal pun..
It still my subject..
Soo, keep fighting N.


Sunday, March 1, 2009

Teater Prospect










I'm glad you guyz join me in teater..
Hope see you guyz again at cubic or
main campus..

wuhuuu..(tetibe nk cakap BI,hehe)