Monday, November 1, 2010

Tension dalam diam

Ada 5 orang budak nak internet...
Sebab nk laptop tapi x dapatnye pasal, 2 orang x nk join..
Yang sorang dari 3 orang nk jage internet sbb takut yg x nk join tibe2 menyelit
 (bukan sebab kedekut, tapi HARITU KATE XNAK last2 minit)
Yang sorang tu nk tolongnyer pasal tentang internet tlg bayarla lebih SIKIT sbb last2 minitnyer decision..
Skit2 xper, 1MB 3 org huhahahah..
Tapi bile minta tolong gune laptop download citenye pasal skit pun x bagi
Atas alasan nanti line slow.
Tapi bile yang sorang tu download game gune laptop dier, cepat jer tanye bile siap..
Hangin jer

2 comments:

. . . h u s n a . . . said...

haha... cool ar..
weh.... jmput dtg kawen kakak aku 14nov ni.. add ar fb aku doe:husna idris

AlPhabEt "N" said...

aduss, mane satu ko punye??
byknye husna idris..
email2 :P